Zbog Trampovog odmora  od 17 dana, mnogi dižu obrve
Donald Tramp igra golf

Ranije kritikovao Obamu zbog odmora i igranja golfa

Zbog Trampovog odmora od 17 dana, mnogi dižu obrve

Kao i mnogi stanovnici Vašingtona i predsjednik SAD Donald Tramp bježi iz grada od avgustovskih vrućina. Međutim, zbog odmora od 17 dana, mnogi "dižu obrve".

Tramp će 17 dana provesti u privatnom golf klubu u Nju Džersiju, a Bijela kuća ove dvije i po nedjelje naziva “radnim odmorom“, piše BBC.

“Za nekoga ko sebe brendira neumornim biznismenom, odmor od tri nedjelje podiže obrve drugih“, piše BBC.

U svojoj knjizi “Razmišljaj kao milijarder“, Tramp je 2004. ponudio jedan savjet: “Ne idite na odmor. Koja je svrha? Ako ne uživate na svom poslu, onda radite pogrešan posao“.

Međutim, kako je navela portparol Bijele kuće Lindsi Volters, osoblje zapadnog krila moraće na odmor u avgustu zbog radova na ventilacionom sistemu i zamjeni klima uređaja.

Ipak, odmor Donalda Trampa izazvao je kritike i zbog još jedne stvari. Upravo je Tramp prije šest godina iskritikovao tadašnjeg predsjednika Baraka Obamu jer je svoj odmor “potrošio“ na golf.

“Barak Obama je juče igrao golf. Sada ide na odmor, dobra radna etika“, napisao je Tramp tada na Tviteru.

Međutim, Trampov sedamnaestodnevni odmor je skoro duplo duži od onog koji je imao Obama prve godine koju je proveo na vlasti.

Ako su uključeni vikendi, to znači da je Tramp uzeo 13 slobodnih dana, naspram tadašnjih Obaminih osam.

“Radiću za vas. Neću imati vremena da igram golf“, rekao je Tramp na mitingu u Virdžiniji u toku kampanje.

Tramp je u novembru u emisiji “60 minuta“ naveo da ima mnogo posla tako da ne vjeruje da će biti dužih odmora.

B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.