Švajcerska: Tri osobe poginule u padu aviona
Foto: BBC

Ima i teško povrijeđenih

Švajcerska: Tri osobe poginule u padu aviona

U saopštenju se navodi da su prilikom pada aviona „pajper PA28“ poginula dva 14-godišnja kampera i pilot, dok je treći tinejdžer zadobio teške povrede.

Let je organizovan u kampu Aerokluba Švajcarske u kantonu Graubunden, saopštila je policija, dodajući da je otvorena istraga u vezi sa uzrocima nesreće, prenio je AP.

''Moj svjet se propao'', rekao je Iv Burkhart iz Aerokluba novinarima.

On je rekao da je taj let trebalo da bude glavni dio sedmodnevnog kampa, podsjećajući da kamp organizuje ovakve ljetnje aktivnosti poslednjih 35 godina.

Portparol lokalne policije rekao je da je pilot bio iskusan, prenosi Srna.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.