Trudna Nataša Bekvalac, evo KADA stiže beba
Nataša Bekvalac

Trudna Nataša Bekvalac, evo KADA stiže beba

Nataša Bekvalac za 7 mjeseci ponovo će postati majka!

Pjevačica je u drugom stanju sa partnerom Lukom Lazukićem, a činjenicu o trudnoći pokušala je da sakrije od javnosti. Međutim, to joj nije pošlo za rukom jer je prošle nedjelje, rano ujutru, viđena kako odlazi kod ginekologa u jednoj privatnoj klinici, piše nedjeljnik "Svet".

"Nataša je trudna i srećna je zbog toga, ali plan joj je bio da barem još neko vrijeme to sačuva za sebe. Pjevačica je posumnjala da je trudna dok je sa Lukom bila u Grčkoj prije nekoliko nedjelja. Uradila je test, prekinula odmor i odmah se vratila u Beograd. Nakon posjete ginekologu, više nije bilo sumnje", rekao je izvor blizak pjevačici.

Budući tata Luka Lazukić obradovao se novostima, ništa manje od same pjevačice.

"Oboje su presrećni zbog bebe. Nataša je sigurna da je Luka idealan muškarac sa kojim treba da ima bebu i da je ušao u njen život pravo na vrijeme", rekla je Natašina drugarica za "Svet".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.