Sve je spremno za nezaboravan provod uz Dina Merlina na crnogorskoj plaži

Počelo odbrojavanje

Sve je spremno za nezaboravan provod uz Dina Merlina na crnogorskoj plaži

Pripreme za dugoišćekivane koncerte koji će se 5. i 6. avgusta održati na jednoj od najljepših crnogorskih plaža, Pearl u Ulcinju bliže se kraju.

Pr koncerata, Sanja Marković ističe da je skoro sve spremno za nezaboravan provod, uz vodeća imena regionalne i svjetske scene.

Svi koji su juče prolazili Pearl plazom, mogli su da vide da je počelo postavljanje bine na kojoj će za vikend nastupiti najpopularnija muzička imena.

Organizatori mole da, zbog velikog broja očekivanih posjetilaca, svi koji su kupili ulaznice za koncerte, krenu ranije za Ulcinj, kako bi se izbjegle gužve na ulazima i tako obezbijedila mjesta na vrijeme.

bina1

Da će dnevne zurke biti vrhunske, postaje jasno pogledom na popis Dj-eva koji će u subotu 5. avgusta, razgaliti brojne ljubitelje elektro muzike. Za DJ pult staju Vivo Iz Izraela i Mon iz Spanije, sa početkom u 11 h, bez kojih je nemoguće zamisliti sam vrh ovog muzickog žanra.

Nakon elektro zabave, provod se od 20 h nastavlja uz Dženana Lončarevića koji će publiku zabavljati do 22 h kada stejdz preuzima najpoznatiji bosanskohercegovački kantautor i jedna od najvećih i najpopularnijih muzičkih zvijezda - Dino Merlin.

lexington

,,Poznato je da se većina njegovih pjesama smatra  evergreenim-a i među najpoznatijima i najslušanijima su u regionu.Publika ce uživati u hitovima koji su obiljezili njegovu karijeru,, - porućuju organizatori.

Sjutradan, 6. avgusta, od 15 h publiku ce zabavljati fantastičan duo Bang La Decks i Dea Tosic. Nezaboravna žurka slijedi od 21 h uz hitove Lexington benda, koje mnogi nazivaju regionalnom muzičkom senzacijom. Plan je da koncert traje nešto više od dva sata, mada, kako ističu članovi benda, ukoliko publika bude tražila od njih, ,,Najveća žurka na plazi,, će se produžiti.

"Organizovan je prevoz iz više crnogorskih gradova sa više polazaka tokom oba dana vikenda a sa povratkom u 03h..Vise informacija na broj telefona +382 69 / 793-893. Očekuje se prisustvo vise od 20 000 posjetilaca, zato krenite ranije i budite dio najglamuroznije manifestacije na Pearl plazi, u Ulcinju", saopštili su organizatori.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.