Budva: Uhapšen muškarac, palicom lomio parkirane automobile
il

Prije tri noći

Budva: Uhapšen muškarac, palicom lomio parkirane automobile

Budvanska policija uhapsila je bosanskog državljanina Darka Jokića (31) iz Zvornika, zbog sumnje da je prije tri noći palicom izlomio nekoliko automobila parkiranih ispred zgrada u naselju Bioljači Do, na periferiji Budve.

“Vijestima” je iz policije nezvanično rečeno da ih je te noći, oko 20 časova, pozvao jedan od stanara te zgrade i prijavio da njemu nepoznati  muškarac palicom lomi parkirane automobile. 

Policijska patrola, koja je vrlo brzo stigla u Bioljači Do, privela je Jokića, ali su odmah morali da ga “predaju” Službi hitne pomoći.  

Izvor iz policije kazao je da su inspektori pozvali Hitnu, jer je Zvorničanin bio u stanju teškog pijanstva. Ekipa Hitne pomoći Jokića je transportovala na triježnjenje u bolnicu.

Istovremeno, u zgradu budvanske policije počeli su da pristižu vlasnici oštećenih automobila. Zvorničanin M. P. inspektorima je ispričao da je ispred zgrade u kojoj stanuje oštećen njegov “tauran”.

Nedugo zatim u stanicu policije došao je i Budvanin R. K. koji je inspektorima rekao da je, kada se vratio iz grada, na parkingu ispred zgrade našao uništen “hyundai”.

Nakon što su počele da im stižu prijave, budvanski inspektori su ponovo priveli Jokića.

Uz prekršajnu prijavu Zvorničanin je priveden sudiji za prekršaje, a protiv njega će u privatnim tužbama biti pokrenut krivični postupak zbog krivičnog djela oštećenje tuđe stvari.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.