Ova boja kose dobro pristaje svim ženama
ilustracija

Ova boja kose dobro pristaje svim ženama

Niko još uvijek nije utvrdio da li je istinita ona čuvena da se plavuše bolje zabavljaju, ali sa sigurnošću tvrdimo da ova boja kose dobro stoji svima.

Kosa boje meda trenutno krasi mnogobrojne glave u Holivudu. Nijansa plave zbog koje bi se mnogi dvoumili kod frizera je česta pojava na crvenom tepihu i na modnim pistama, prenosi PinkM.

 Ako uzmemo u obzir da su ovu boju kose isprobale brojne poznate dame koje se stilski i po boji kože razlikuju, a svakoj odlično stoji, onda imamo nijansu koju zaista svako može da ponese.

n

Frizeri ovu nijansu nazivaju i „sjaj poslije godišnjeg odmora“. Oni prije svega misle na svjetliju nijansu kose koju je „poljubilo sunce“ na odmoru.

Zanimljivo je da kosa boje meda ide uz sve tipove kože i da daje zlaćani sjaj ofarbanoj kosi.

Nije bitno da ćete se odlučiti za potpuno farbanje kose, pramenove ili balejaž efekat, ni u jednom slučaju nećete pogriješiti.

n

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.