Planirao  da zaprosi djevojku, ali kada je saznao da ga VARA, odlučio se na OSVETU!

Planirao da zaprosi djevojku, ali kada je saznao da ga VARA, odlučio se na OSVETU!

Kada je saznao da ga vara njegova djevojka, jedan se Britanac odmah odlučio osvetiti. Ali, to je bilo sve samo ne klasična osveta.

Muškarac je tri nedjelje znao da ga njegova djevojka koju je planirao zaprositi vara s muškarcem po imenu Thomas Rue. Ali, on je ćutao, pretvarao se da je sve u redu i pripremao se za osvetu.

"Kao što znate, Alex i ja najavili smo vjeridbu. Ali, ona ne zna da sam ja saznao da me vara. Ćutao sam i sve joj namjestio. Za oko dva sata sve će biti gotovo, a ja za njenu afera znam tri nedjelje već. U međuvremenu mi je slala poruke, fotografije u donjem vešu a isto je slala i njemu", govori u videu prevareni Britanac.

Iduća scena odvija se u kući gdje se u pozadini čuje romantična muzika, a on svoju djevojku poziva u sobu da je zaprosi. Krevet je prepun latica cvijeća, gore svijeće, romantika je na vrhuncu... Muškarac je djevojci rekao da sjedne na krevet i počeo joj čitati. Pred kraj joj je rekao neka ona uzme pismo i pročita ga do kraja.

"Dok sove lete i twit, twit, twoo, ovo je veliko pitanje, pitam te...", čitala je djevojka na šta je njen dečko pitao:

"Ko je j... Thomas Rue?"

Djevojka je ostala u šoku da sjedi na krevetu, a prevareni muškarac napustio je kuću i rekao kako je to kraj njihove veze.

Vecernji.hr