Identifikovan vozač Citroena koji je ''divljao'' na putu Nikšić-Plužine
Foto: Screenshot/Podgorički vremeplov

Identifikovan vozač Citroena koji je ''divljao'' na putu Nikšić-Plužine

Nikšićka policija podnijela je prekršajnu prijavu protiv sugrađanina M.B. (45) zbog nepropisnog preticanje sa elementima ugrožavanja saobraćaja.

"Putničko motorno vozilo marke “Citroen”, nikšićkih registarskih oznaka, 28. jula oko 18 sati i 40 minuta, na dijelu magistralnog puta Nikšić – Plužine vrši nepropisno preticanje vozila”, piše u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da je tom prilikom ugrožena bezbjednost saobraćaja kolone vozila koja su se kretala tim magistralnim putem iz suprotnog smjera.

Kako se navodi, preduzimajući mjere i radnje u cilju identifikacije osobe koja je vozilom ugrozila bezbjednost učesnika u saobraćaju, policijski službenici Centra bezbjednosti (CB) Nikšić utvrdili su da je vozilom upravljao M.B. (45) iz Nikšića.

Saopšteno je da je M.B. po pozivu došao u službene prostorije CB Nikšić gdje je sa njim obavljen razgovor na okolnosti događaja.

“Ovom licu je izdat prekršajni nalog zbog izvršenog prekršaja nepropisno preticanje, dok je za prekršaj ugrožavanje bezbjednosti saobraćaja, ometanje saobraćaj iz suprotnog smjera, protiv ovog lica podnijeta prekršajna prijava nadležnom sudiji za prekršaje Osnovnog suda u Podgorici – Odjeljenje Nikšić“, pojasnili su iz policije.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.