Dobri odnosi Srba i Bošnjaka važni za očuvanje mira u regionu
Foto: AA, Vučić sa Ivanićem

Vučić sa Ivanićem:

Dobri odnosi Srba i Bošnjaka važni za očuvanje mira u regionu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, tokom razgovora sa članom Predsjedništva BiH Mladenom Ivanićem da su dobri odnosi Srba i Bošnjaka od suštinskog značaja za očuvanje mira i stabilnosti u regionu, ali i za ekononski napredak Zapadnog Balkana.

Ivanić je rekao da su dobri odnosi Srbije i BiH važni i u interesu Srba u Republici Srpskoj i BiH.

Ivanić i Vučić su razgovarali i o položaju Srba u BiH i u ostalim državama regiona, ali i o političkim i ekonomskim odnosima Srbije i BiH, navodi se u saopštenju kabineta predsjednika Srbije, javlja Anadolija.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.