Najbolje seks-poze za ljeto
Ilustracija

Prevruće je za dodire

Najbolje seks-poze za ljeto

Zbog visokih temperatura, seks tokom ljeta izaziva veliko znojenje i lijepljenje za partnera. Ipak, moguće je izabrati poze koje smanjuju kontakt tijela, a pružaju odlično iskustvo.

Dogi 

Ova poza definitivno smanjuje dodire u seksu, ali i pretjerano znojenje. Dakle, pustite svog partnera da ode "iza", a u slučaju da vam zafali nježnosti, možete mu se približiti leđima i dodirivati ga po butinama i zadnjici. 

Seks pod tušem 

Iako vam ne može pružiti previše komfora, seks u tuš kabini može biti odlično iskustvo. Sačekajte da se vaš partner istušira, pa mu se pri samom kraju pridružite u kabini. 

Masturbirajte zajedno 

Sjajan način da uvedete malo zabave u vaš seksualni život je da masturbirate zajedno. Skupite hrabrosti i samopouzdano uplovite u ovu igru, koja će raspametiti vašeg partnera. Ujedno, on će tako lakše shvatiti kako da vas zadovolji u krevetu. 

Poza 69 

Za pozu 69 kažu da je najbolja ljeti, jer praktikovanje ne zahtijeva dodirivanje ničeg drugog osim područja koje koje "obrađujete". Možete da je unaprijedite, tako što ćete oboje leći na bok. 

Poza kašika 

Lezite na stranu, dok partner treba na isti način da legne iza vas. Kontakt tijela biće minimalan, a lako ćete dostići vrhunac. 

Pronađi pravu tačku 

Sjedite na hladnu površinu veš mašine, a vaš partner neka stane ispred vas i pokrene akciju. 

Žena na vrhu 

Sjednite na stolicu, sofu ili ivicu kreveta, a možete okrenuti leđa i omogućiti mu pogled na vaša leđa i zadnjicu.

Super žena

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.