Mesi se oprostio od Nejmara (FOTO)
Foto: Getty images

Mesi se oprostio od Nejmara (FOTO)

Dok se Barselone i Pari Sen Žermen i dalje ne oglašavaju u vezi sa transferom Nejmada da Silve, da je posao gotov možda najbolje govori poruka Lionela Mesija.

Argentinac se na svom Instagram profilu bukvalno oprostio od Brazilca za koga se već danima spekuliše da će preći u Pariz za rekordnih 222 miliona eura, piše B92.

"Bilo je veliko zadovoljstvo dijeliti sve ove godine s tobom, prijatelju. Želim ti sreću u novoj fazi života. Mnogo te volimo", napisao je Mesi, te uz hashtag ka Nejmarovom profilu stavio sliku iz svlačionice gdje su u susjednim boksovima njihovi dresovi. 

Nejmar je navodno u srijedu dobio dozvolu čelnika Barselone da napusti Nou Kamp i oprostio se od saigrača. 

Brazilac je u Barselonu stigao iz Santonsa 2013. godine za 55 miliona eura, kada je potpisao petogodišnji ugovor, ali se poslije niza istraga i suđenja ispostavilo da je, zajedno sa klauzulama, bonusima i nadoknadama njegovom ocu, cijeli posao iznosio preko 80 miliona. 

Prema određenim navodima, Nejmaru je PSŽ ponudio petogodišnji ugovor vrijedan 650.000 eura nedeljno, oslobađajući ga plaćanja poreza na zaradu.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.