Ona je dokazala da u virtuelnom svijetu ništa nije kako izgleda
Foto: Instagram/Screenshot

Razbila mitove

Ona je dokazala da u virtuelnom svijetu ništa nije kako izgleda

Da ništa uglavnom, ili skoro uvijek, nije kao što izgleda u virtuelnom svijetu pokušava da dokaže Sara Puto, modna blogerka.

Sara Puto sprovodi svoju ideju pozitivnog stava prema sopstvenom tijelu fotografijama na kojima pokazuje kako isto tijelo iz dva ugla gledanja može da izgleda potpuno različito. 

U jednom trenutku možete da izgledate kao model, a u drugom ne. 

 

Објава коју дели Sara Puhto (@saggysara) дана

"Instagram fotografije su sve namještene da bi osoba koja se fotografiše ispala što bolje", iskrena je Sara.

Ona objašnjava i da rijetko ko ima savršene trbušnjake ili ravan stomak kad sjedi. 

 

Објава коју дели Sara Puhto (@saggysara) дана

"Nedavno sam vidjela na Instagramu post poznate pjevačice koja je obrađena u fotošopu da bi imala ljepše obline. Modna industrija se "hrani" i zarađuje na našim strahovima i nesigurnostima. Prikazuje samo nekoliko tipova tijela kao idealna, a to nije razlog da se ne voli ili ubija u pojam neko ko je drugačiji", upozorava davdesetogodišnja blogerka, prenosi Super Žena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.