Del Potro Đokoviću: Uživaj sa djecom, bićeš dovoljno jak za povratak
Huan Martin del Potro

Del Potro Đokoviću: Uživaj sa djecom, bićeš dovoljno jak za povratak

Argentinac Huan Martin del Potro proteklih godina imao je mnogo problema sa povredama i dobro zna kroz šta prolazi Novak Đoković.

Srpski teniser je nedavno odlučio da pauzira do kraja godine i na teren će se vratiti na Australijan Openu 2018.

"Nije lako da se vratite kada ne igrate dugo. Mnogo tenisera može da igra dobro posle duge pauze, ali neće igrati toliko dobro kao što će igrati u budućnosti", rekao je Del Potro.

Nekada četvrti teniser svijeta ima savjet za Đokovića.

"Neka uživa u životu, u vremenu kod kuće sa djecom, i biće dovoljno jak da se spremi za povratak", dodao je Del Potro.

Argentinac je zbog operacije zgloba desne ruke propustio najveći dio sezone 2010. godine, a ista povreda mučila ga je i tokom 2014. i 2015.

Izvor:N1

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.