Od udaje nema ništa: Božo Vrećo emotivnim postom objavio razloge raskida
Božo Vrećo

Od udaje nema ništa: Božo Vrećo emotivnim postom objavio razloge raskida

Ekscentrični bh. pjevač sevdalinki Božo Vrećo u Faceebook postu objavio je razloge prekida veze sa Markom Luisom. Nakon što je prije nekoliko mjeseci potvrdio da se udaje i seli, jutros je na svojoj FB stranici napisao da od udaje nema ništa.

- Dragi moji, ne spavam, desilo mi se ono čega sam se najviše bojao i uvijek gnušao. Prije nego sam otišao k njemu da živimo skupa, po povratku iz Madrida smetalo mi je par stvari i nisu mi se uklapale, stvarale su mi nemir, bili smo razdvojeni i htio sam znati detaljnije ko je zapravo čovjek s' kojim trebam početi živjeti. Moj prijatelj je imao drugara koji ima detektivsku firmu i pratio je dotičnog izvjesno vrijeme, saznali smo da je imao dupli život i da, varao me i lagao. Pišem ovo sada bez ikakvih emocija, pomalo kameno jer sam sinoć izgubio vjeru u ljubav, sinoć sam isplakao sve što sam trebao, što je najgore takvim osobama teško je prozreti preljubu ili sam ja bio previše slijep od ljubavi dok nisam progledao, pa eto nek vam ova moja ispovjest bude ogledalo da sve provjerite uvijek, htio sam da znate pravu istinu kao i dosad i da mi date snage da se ne osjećam sam i usamljen. Ovo je moja jedina izjava povodom toga, ostajem u svom domu sa majčicom i sestrom koje su sa mnom i svu snagu sam sada usmjerio na moje koncerte koji dolaze. Treba mi vaša ljubav, to mi je uvijek lijek i srcu i duši i moje pjesme, sreća u nesreći je da se ovo otkrilo na početku, neko živi sa ovim cijeli život i ne zna s' kim živi ili se pravi da ne zna. Ja ne mogu tako, po cijenu svega, a nemojte ni vi. I da znate da sam dobro i da sam jak. Ja sam svašta preživio u životu, a ovo je još samo jedna teška životna lekcija o ljudima. Bog mi je pomogao opet da progledam i razumno ne uđem u nešto što me moglo još više povrijediti i koštati mog zdravlja koje moram čuvati iznad svega, napisao je Vrećo na svom Facebook profilu uz stihove: 

"Ja ni nemam više riječi,

kada ljubav zbog njih vene,

zar ima neko preči

tebi draga sad od mene"

2002919

Podsjećamo, Vrećo je prije nekoliko mjeseci potvrdio da se seli u Beograd, te da će se vjenčanje desiti još ove godine i to bez prisustva medija. Prijetelji bh. pjevača potvrdili su za pojedine medije da je Vrećo u vezi sa muzičarom Markom Luisom, sinom poznatog pjevača i muzičara Luisa koji je poginuo prije nekoliko godina u saobraćajnoj nesreći. 

Oslobodjenje.ba

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.