Besplatna UNIFI WiFI mreza za sve Telemach internet korisnike

Besplatna UNIFI WiFI mreza za sve Telemach internet korisnike

Kompanija Telemach je, pored kvalitetne usluge, korisničko iskustvo podigla na novi nivo uvođenjem dodatnog naprednog servisa. Svim korisnicima Telemach interneta omogućeno je besplatno korišćenje UNIFI mreže na preko 30 lokacija u Crnoj Gori i preko 500 000 lokacija u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Makedoniji.

Preko UNIFI mreže korisnik može besplatno da pretražuje internet čak i kada je van kuće, u kafićima, restoranima, na gradskim trgovima, a dobra vijest je da UNIFI Travel omogućava pristup internetu i u inostranstvu i to na preko 60 miliona lokacija u 120 zemalja u svijetu. Korisnici Telemacha ne moraju da troše sopstveni mobilni internet i na taj način ostvaruju veliku uštedu čak i kada su u romingu. 

„Ne morate više da se zamarate i tražite Wi-Fi mreže i lozinke po Beogradu, Sarajevu, Ljubljani ili na primjer Parizu. U desetinama zemalja širom svijeta i regiona postoje Unifi lokacije na kojima naši korisnici iz Crne Gore imaju besplatan internet.“

UNIFI

Ovom novinom, Telemach prati trendove vodećih svjetskih telekomunikacionih operatora u želji da korisnicima omogući da sve tri usluge – televiziju, internet i fiksnu telefoniju, mogu da ponesu sa sobom gdje god da se nalaze. A njihovo korišćenje će im omogućiti upravo UNIFI. Aktivacija UNIFI usluge je vrlo jednostavna – potrebno je da se korisnik brzo i lako registruje na portalu Moj Telemach (https://www.mojtelemach.me). Nakon inicijalnog povezivanja preko kreiranog naloga, kada je korisnik u zoni pokrivenosti signalom, biće povezivan na UNIFI mrežu automatski.

UNIFI napredni servis je besplatan za sve korisnike Telemach interneta i Trio i Duo Net paketa. Sve informacije o naprednim uslugama iz Telemach ponude možete dobiti pozivom TelemachCall Centra na broj 1800, na sajtu www.telemach.me ili posjetom jedne od Telemach poslovnica.

Telemach je prvi kablovski operator u Crnoj Gori koji je nastao 2006. godine kao BBM. Nakon akvizicije UnitedGroup-e u januaru 2015. promijenio je naziv u Telemach i od tada pripada društvu najvećih operatora u regionu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.