Dara odgovorila na Glogovcu prozivke
Dara Bubamara

Dara odgovorila na Glogovcu prozivke

Nebojša Glogovac je otvoreno progovorio o sunovratu vrijednosti i deprimirajućem sistemu popularnosti, pa je pomenuo i pjevačicu Daru Bubamaru koja mu je sada odgovorila.

Naime, glumac je izazvao burne reakcije nakon izjave da o našem društvu najbolje govori to što se cijeni Dara Bubamara koja "puni koju god halu poželi", a osim toga, prema glumčevim riječima zarađuje i od "drugih aktivnosti".

Evo kako je Dara prokomentarisala njegovu izjavu.

''Mogu samo da ti kažem da obožavam Nebojšu Glogovca. Tačno je da punim sve gdje god da se pojavim i da jesam zvijezda, eto ako je Nebojša to rekao, ja mogu samo da kažem da ga baš obožavam, da ga volim kao glumca i da ga pozivam da dođe na neki moj nastup da se dobro zezamo'', rekla je ona uz osmijeh, kako prenosi "Telegraf".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.