Mejekn: Putin protjeruje američke diplomate, ali on i njegovi kompanjoni će platiti
Džon Mekejn

Mejekn: Putin protjeruje američke diplomate, ali on i njegovi kompanjoni će platiti

Američki senator iz Arizone Džon Mekejn napisao je na svom Twitter nalogu da predsjednik Rusije Vladimir Putin treba da "plati za napad" na američku demokratiju.

"Ne čudi me što Putin protjeruje američke diplomate, ali on i njegovi kompanjoni će platiti za napad na našu demokratiju", napisao je Mekejn.

Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je ranije da 755 američkih diplomata mora da napusti tu Rusiju nakon što su SAD uvele nove sankcije Moskvi, javio je AFP.

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije je prethodno od SAD zatražilo da do septembra smanje broj svojih diplomata u Rusiji na 455 - isto koliko Rusija ima u SAD.

Moskva je, inače u petak naložila SAD da smanji broj članova svog diplomatskog osoblja i najavila da će zaplijeniti američku diplomatsku imovinu u dva kompleksa kao odgovor na nove američke sankcije koje su skoro jednoglasnio odobrili i Predstavnički dom i Senat Kongresa SAD.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.