Demi Mur đuskala na beogradskom splavu uz “Prokleta je Amerika”
Demi Mur

Fotografima bio zabranjen ulaz

Demi Mur đuskala na beogradskom splavu uz “Prokleta je Amerika”

Toma Panters je na svom splavu ugostio svjetsku zvijezdu Demi Mur u subotu uveče. Dogovor je bio da nema fotografisanja i da privatnost bude zagarantovana, a sve ostalo je prošlo potpuno prirodno i spontano.

"Tako svjetska žena, a tako umije da se ponaša. Za razliku od nekih naših prepotentnih zvijezda, oduševila me je. Igrala je, đuskala je zezala se."

Najviše se veselila uz njihovu pjesmu “Barbara” i uz “Giljam dade", "Prokleta je Amerika”. A nije se štedjelo ni na piću.

"Njeno društvo je pilo viski i domaću rakiju, mislim da je Demi pila kajsiju".

Toma se šalio sa Demi da sudeći po energiji sigurno ima ciganske krvi, na šta se ona nasmejala.

"Mada ne zna, vidim ja taj ten, pogotovo te oči" .

Iako je običaj da se sa ovog splava kući ide četvoronoške, Demi i ekipa su dobro podnijeli piće i muziku. Otišli su veseli.

"Rekla je da se divno provela i da će sledeći put kad bude bila u Beogradu, ponovo ovdje svratiti", zaključuje Toma u izjavi za “150 minuta”, prenosi B92.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.