Danijel Kreg stiže u Hrvatsku: Novi Bond će se snimati u Dubrovniku
Danijel Kreg

Zavodiće žene, hvatati zlikovce i piti martini

Danijel Kreg stiže u Hrvatsku: Novi Bond će se snimati u Dubrovniku

DanijelKreg (49) ipak je popustio, a producenti takođe. Britanski glumac ponovno će biti Džejms Bond, iako je rekao da bi radije prerezao žile, a producenti su se odlučili da će 25. nastavak snimati u Hrvatskoj. Nadaju se u Dubrovniku i u Bolu na Braču.

Podsjetimo, bivši dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić prije godinu i po pohvalio se novinarima da bi se novi Bond mogao snimati u Dubrovniku te da će u tom slučaju Grad morati platiti produkciji, no to bi se, kako je rekao, isplatilo. Producentska ekipa navodno je poludjela jer su htjeli sačuvati tu tajnu, no sad je prilično jasno da će Dubrovnik postati kulisa još jednom blokbasteru.

Druge lokacije snimanja su Francuska i Japan.

Scenarij će se bazirati na knjizi "Never Dream Of Dying" Rejmonda Bensona iz 1999. godine, a film se očekuje u bioskopima 2019. godine. Osim Krega, svoje uloge zlikovaca iz posljednjeg nastavka "Spectre" ponoviće Kristof Volc i Dejv Batista. Radni naziv novog Bonda je "Shatterhand", piše 100posto.hr.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.