Maloljetnu ćerku udao za 1000 eura
Ilustracija

Podgorica

Maloljetnu ćerku udao za 1000 eura

Podgorička policija je postupajući na osnovu operativnih podataka podnijela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv S.S. (40) iz Republike Srbije, zbog sumnje da je počnio krivično djelo vanbračna zajednica sa maloljetnikom u pokušaju.

S.S. je ovo krivično djelo počinio na način što je, kako se sumnja, iz koristoljublja 22.jula ove godine pristao na vanbračnu zajednicu svoje maloljetne ćerke A.S. (14) iz Podgorice sa maloljetnim S.B, kojom prilikom je primio novčanu naknadu u iznosu od 1000 eura.

"Tom prilikom je dogovorena vanbračna zajednica sa maloljetnikom uz novčanu nadokandu. Podgorička policija, odmah po saznanju za krivično djelo je ovo lice lišiila slobode", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se protiv S.S. podnese krivična prijava u redovnom postupku i da mu se privede zbog sumnje da je počinio krivično djelo vanbračna zajednica sa maloljetnikom u pokušaju.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.