Užas u Zaječaru: Brutalno silovao komšinicu, izujedao je i prebio
Ilustracija

Uhapšen ali nije priznao zločin

Užas u Zaječaru: Brutalno silovao komšinicu, izujedao je i prebio

Zaječarska policija uhapsila je mladića iz okolnog sela L. L. (20) zbog sumnje da je svoju komšinicu A. L. (19) prebio, silovao i izujedao tako da je na tijelu imala više od 30 ugriza.

Kako saznaje Blic, osumnjičeni je presreo svoju komšinicu A. L. i uvukao je u svoju kuću. Počeo je da je bije, cijepa odjeću, prijeti i na kraju ju je silovao. U toku mučkog silovanja, krvnički je izujedao nesrećnu djevojku po licu, butinama, stomaku, uz to je sve vrijeme udarajući.

Nakon silovanja, on je svoju komšinicu pustio da ide kući, ali joj je zaprijetio da će je ubiti ako nešto kaže. Međutim, djevojka, sva pretučena, izujedana, iscijepane odjeće i raščupane kose, odmah je privukla pažnju ukućana koji su je odmah odveli u zaječarsku bolnicu.

Prilikom ginekološkog pregleda utvrđeno je da je djevojka nemilosrdno silovana. Odmah je pozvana policija koja je krenula da uhapsi osumnjičenog, ali ga nisu našli kod kuće jer se on krio u jednom stanu u Zaječaru.

Policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila. Silovatelj nije priznao zločin, već je kazao da je djevojka pristala na intimni odnos.

Protiv L. L. podnijeta je krivična prijava zbog silovanja i određen mu je pritvor do 48 sati.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.