Lopov ukrao opremu vijednu 1000 eura: Ako ga prepoznate javite policiji(FOTO)
Foto: Radio Jadran

Škver-Herceg Novi

Lopov ukrao opremu vijednu 1000 eura: Ako ga prepoznate javite policiji(FOTO)

U noći 27. jula kamerom je „uhvaćen“ kradljivac koji je uskočio u jednu od ribarskih barki na Škevru i pokrao opremu za ribanje. Snimak je objavila na FB supruga oštećenog vlasnika Jelena Plesničar.

– Lopova je snimila kamera sa bazena Jadrana oko 5 ujutru. Moj suprug Antonio Toni decenijama se bavi ribanjem. Otišao je da vidi da li je još neka kamera „uhvatila“ krađu opreme koja vrijedi najmanje 1000 eura – priča za Radio Jadran Jelena Plesničar.

osumnjiceni2

Oni su obavijestili i inspketore u Centru bezbjednosti Herceg Novi, proslijedili im snimke  ne bi li lakše razotkrili lopova. Ovo nije prvi put da im je iz barke pokradena oprema:

– Prije pet godina su nam  ukrali motor sa gumenjaka od 80 konja, potpuno nov. Niko nikada ništa nije našao. Sada nam je šteta veća od 1000 eura. Ukradene su nam 3 mašinice za lov tuna. Sigurno su proveli par sati na brodu dok su ih skidali, jer sve je „zapeklo“ s dosta soli i trebalo je vremena da se dobro odvidaju – dodaje Jelena čiji je suprug Toni poznati ovdašnji ribar.

Plesničari  mole  da ako neko prepozna lopova  jave na tel 067 284 224.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.