Džulija Roberts obišla Kalemegdan
Džulija Roberts

Rado pozira sa ljubaznim domaćinima

Džulija Roberts obišla Kalemegdan

Od kako je prije tri dana stigla u Beograd pomama za Džulijom Roberts ne prestaje. Dok korača ulicama prijestonice ona ostavlja utisak odmjerene, normalne osobe, a ne svjetske zvijezde, doduše krije se od stampeda fotoreportera i novinara, ali zato rado pozira sa ljubaznim domaćinima.

Džulija Roberts prije dva dana je stigla u Beograd u pratnji supruga Danijela Modera i djece Hazel, Finej Volter i Henrija Danijela.

Iako se još ne zna pravi razlog njene posjete, da li pravi društvo mužu ili odmjerava lokacije za neki novi film- poznato je da je sa porodicom smještena u hotelu na Studenstkom trgu, kao i da dosta šeta centrom grada. 

Sa djecom obilazi restorane na Dorćolu, a tokom vikenda posetila je Kalemegdan.

Potom je uživala u jednom prestoničkom lokalu u podnožju spomenika Pobednik u društvu porodice, a fotografija sa lica mjesta pronašla je put do društvenih mreža. 

Osoblje objekta u kom je boravila tokom današnjeg dana se fotografisalo sa slavnom Oskarovkom i njenom familijom, a čini se da im boravak u Beogradu i te kako prija.d

Superžena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.