Neda Ukraden odbila da proda kuću Rusima pa u nju uložila jos 20.000 eura
Neda Ukraden

Lepetani

Neda Ukraden odbila da proda kuću Rusima pa u nju uložila jos 20.000 eura

Neda Ukraden započela je renoviranje kuće u Lepetanima, koju je naslijedila od majke prije 42 godine.

Nije željela da priča o iznosu koji je dala za renoviranje, a kako saznaje Kurir, cijena je prava sitnica, 20.000 eura! 

Nedi Ukraden su za kuću u Lepetanima prošle godine Rusi nudili na stotine hiljada eura, ali pjevačica ni po koju cijenu nije željela da im proda kutak koji je dobila od svoje mame još 1975. godine.

Inače, pjevačica je prije 18 godina u blizini te kuće kupila još jedan plac od 359 kvadratnih metara, gdje je prije dvije godine započela izgradnju apartmana za izdavanje.

Opština i investitori namjeravali su da joj oduzmu svu imovinu zbog izgradnje puta, ali Neda je uspjela da se izbori i zadrži sve u svom vlasništvu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.