Ceca svojim izgledom iznenadila sve na plaži (FOTO)
Ceca

Niko nije očekivao

Ceca svojim izgledom iznenadila sve na plaži (FOTO)

Svi gosti u baru na obali bili su iznenađeni kada su vidjeli folk divu koja se godinama u takvom izdanju nije pojavila među kupačima.

Svetlana - Ceca Ražnatović poznata je kao neko ko čak ni na Kipru, gdje ima svoju vilu, ne ide na javne plaže. I na drugim destinacijama ona pliva i uživa u hotelskim bazenima, ali je ove godine odlučila da napravi presedan.

Ekipa "Blica" fotografisala je Cecu na plaži Oblatno kako sa kolegama Acom Lukasom i Acom Pejovićem uživa u obližnjem baru. To je ujedno prva fotografija folk dive na plaži jer joj odlasci na takva mjesta predstavljaju pravo mučenje zbog velikog broja fanova.

''Iako je obučena u dugu haljinu za plažu, s velikim naočarima i kosom vezanom u rep pokušala da bude neprimjetna, to joj nije pošlo za rukom. Ceca je u japankama i bez šminke ušetala u plažni bar gdje su je čekali Pejović i Lukas. Niko nije mogao da vjeruje da se na jednom takvom mjestu našao taj muzički trio najvećih pjevača u Srbiji, naročito što je riječ o lokalu koji ničim ne odaje utisak luksuza, fensi mjesta ili prefinjenog restorana gdje zamišljamo da kafu piju velika imena poput njih - kaže izvor koji se zatekao na plaži.

18799ac8480e4599bf3b8a5383e3b7ca

Foto:  RAS Srbija

Očigledno je da su svo troje željeli da uteknu paparacima, pa su za tajni sastanak izabrali mjesto na kojem ih niko ne bi potražio:

''Bilo je lijepo vidjeti tri najveće zvijezde kako u opuštenom razgovoru uz kafu ćaskaju i smiju se. Ceca bez šminke, a Lukas i Pejović u šortsu i japankama kao sav običan svijet. Ceci su, naravno, prilazili fanovi da se slikaju i sasvim je jasno zašto izbjegava javne plaže i uopšte odlazak na obalu jer tu nema svoj mir. Sve oči su uprte u nju, bilo da priča, pije kafu ili pokušava da se odmori. Njen odmor na plaži ili na bilo kom javnom kupalištu zapravo je umor. Lukas je bio najpričljiviji, vjerovatno zbog situacije u kojoj se našao zbog supruge i bivše djevojke, pa je vjerovatno prijateljima objašnjavao trenutnu situaciju'', priča izvor.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.