U Luštica Bay nastupio Crystal strings

U Luštica Bay nastupio Crystal strings

Ansambl „Crystal Strings“ koji inače nastupa u pratećim programima XVI KotorArt Don Brankovih dana muzike održao je koncert u kompleksu Luštica Bay izvođenjem poznatih melodija filmske i pop/rock i klasične muzike.

Raznovrstan repertoar i dobro raspoloženje obilježili su veče koje je priređeno u saradnji sa Međunarodnim festivalom KotorArt odnosno segmenta – Don Brankovi dani muzike, u okviru čijih pratećih programa pored „Crystal Strings“, nastupaju brojni ansambli i sastavi iz Crne Gore i regiona koji će do 13. avgusta izvesti više od 100 pratećih programa.

Ansambl Crystal Strings je nastao prije dvije godine kao inicijativa studenata Fakulteta muzičke umjetnosti u Beogradu i bivših učenika Škole za muzičke talente u Ćupriji. Ovaj ansambl je u prvobitnom sastavu bio gudački kvartet, a zatim je napravljen još jedan sastav kome se pridružio talentovani gitarista. Vodeći članovi ansambla su Slađan Cvejić, Strahinja Radović i Milan Milanović.

"Sljedeći koncert koji nas očekuje u okviru partnerstva sa KotorArt Don Brankovim danima muzike je koncert gitariste Miloša Karadaglića i njegovih gostiju koji sa nestrpljenjem iščekujemo. Scena pripremljena za koncert je nesvakidašnja i uvjerava sve posjetioce da je Luštica Bay zaista mjesto, pored ostalog, idealno i za kulturne događaje", saopštila je Slavica Milić iz marketinga Luštica Development.

 

 
 
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.