Otvoren kafić u kojem možete da odspavate
Foto: okdiario.com

Otvoren kafić u kojem možete da odspavate

U Madridu je otvoren prvi "nap bar" u kojem je moguće kratko odspavati i "napuniti baterije" za ostatak dana.

Bar pod nazivom "Siesta & Go" je baziran na sličnim barovima širom svijeta poput onih koji se nalaze u Londonu, Japanu i Dubaiju, a nudi privatne sobe ili one koje dijeli nekoliko gostiju, a cijene se kreću od 12 do 14 eura po satu.

Bar se nalazi u Azci, u srcu finansijskog distrikta u Madridu, a gosti se mogu naručiti ili jednostavno ući i kratko se odmoriti. U baru je moguće odmoriti se i u udobnim stolicama s naslonjačima, a oni koji odluče malo zaspati, dobiju papuče, pidžame, novine i kafu.

DBtvg2oXoAEeMf7

Posteljina je za jednokraatnu upotrebu, a sve ostalo se čisti detaljno.

Zaposleni se brinu i da ne bude onih koji bi prespavali, pa ih bude na vrijeme.

Na zvaničnoj internet-stranici bara se navodi da se gosti dobro odmore te posjeta baru smanjuje napetost, stimuliše kreativnost i poboljšava performanse.

siestaandgomadrid

Klix.ba

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.