Poslije nastupa Ceca ostala tajno u Budvi (FOTO)
Foto: Zoran Sinko

Uslikana na večeri

Poslije nastupa Ceca ostala tajno u Budvi (FOTO)

Ražnatovićeva spava u svom stanu u Budvi. Uslikana je na večeri sa ćerkom Anastasijom i prijateljima u Porto Montenegru.

Ražnatovićeva je danima uspijevala da umakne fotografima, međutim ekipa Informera ju je uhvatila u Porto Montenegru.

Ceca je uživala u večeri sa svojom ćerkom Anastasijom, prijateljicama i dva nepoznata muškarca.

''Kada nastupa u "Top hilu" Ceca uglavnom odmah poslije nastupa ode na aerodrom i vrati se u Beograd. Ovo je zaista izuzetak da se gotovo nedjelju dana zadržala u Crnoj Gori. Uželjela se Anastasije jer se već neko vrijeme nisu vidjele. Prvo je Tasa bila na Kipru, sada je sišla u Budvu, tako da su stalno bile razdvojene'', kaže izvor Informera blizak pjevačici.

15625816ceca2f

Foto: Zoran Sinko

''Ceca boravi u svom stanu u Budvi. Anastasija i Veljko tokom ljeta uglavnom budu tu sa svojim društvom. Ona ne voli da im smeta, pa zato ode u hotel kada ima neki nastup. Međutim, djeca su je ubijedila da ostane sa njima. Ceca je uglavnom u stanu, ponekad ode na neku privatnu plažu, a večeri koristi da se vidi sa prijateljima iz Crne Gore'', prenosi sagovornik.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.