Albanija: Destine povrijeđenih u ekspoloziji gasa

Albanija: Destine povrijeđenih u ekspoloziji gasa

U eksploziji gasa u turističkom mjestu Velipoje u Albaniji povrijeđeno je između 20 i 30 osoba, javljaju lokalni mediji.

Eksplozija se dogodila u kuhinji restorana na prvom spratu hotelskog kompleksa, poslije čega je izbio požar. Turisti su spavali u trenutku eksplozije, a vatrogasci i policija su izašli na mjesto eksplozije.

Kako je javila agencija Ina, povrijeđeno je između 20 i 30 osoba, od kojih pet teže. Evakuisani su turisti i stanovnici okolnih kuća, prenosi Tanjug.

Albanski portali objavili su fotografije na kojima se vidi da je požar većih razmjera i da je oblak crnog dima prekrio cijelo mjesto.

Požar gase vatrogasci, a pomažu im volonteri.

Velipoj je jedno od omiljenih turističkih destinacija stanovinika sa sjevera Albanije.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.