Sasi voda: Za 4 dana skinite 10 cm masnoće sa stomaka
Ilustracija

Magični napitak

Sasi voda: Za 4 dana skinite 10 cm masnoće sa stomaka

Pijenjem ove aromatizovane vode možete izgubiti 10 cm masnoće sa stomaka za samo četiri dana. Tako bar kaže Sintija Sasi, autorka dijete za ravan stomak.

Ljetnje vrućine su pravo vrijeme za to, jer napitak koji je dobio ime 'Sassy voda' ima osvježavajući ukus i osvježava kada se živa podigne visoko na termometru. 

Sadrži minimalni broj kalorija, ima blagotvorno djelovanje na organizam, jako smanjuje nadutost i umiruje probavni trakt, piše Radiosarajevo.ba.

Kako bi vam ovaj “plan” uspio, važno je da tokom četiri dana konzumiranja napitka izbjegavate slatkiše, grickalice, masnu i kaloričnu hranu, a okrenete se zdravijimnamirnicama, manjim porcijama i kretanju. 

Sastojci:

8 čaša vode 
1 kašičica naribanog korijena đumbira
1 svježi krastavac srednje veličine, oguljen i narezan na tanku parčad
1 limun srednje veličine, narezan tanko
12 listića svježe nane

 Priprema:

Sve sastojke promiješajte u bokalu. Stavite u frižider preko noći. Procijedite. Čim ustanete počnite s konzumiranjem ovog moćnog napitka, popijte sve kroz dan, a uveče napravite novu dozu za sutra.

Važno je da tokom četiri dana konzumiranja ovog napitka ne pijete ništa drugo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.