Rijana u Parizu  s prvom damom Francuske
Foto:AA

Rijana u Parizu s prvom damom Francuske

Popularna pjevačica s Barbadosa Rijana sastala se u Parizu s prvom damom Francuske Brižit Makron.

Rijana i supruga predsjednika Emanuela Makrona sastale su se u Jelisejskoj palati u okviru kampanje "Globalno partnerstvo za obrazovanje".

Popularna pjevačica i prva dama Francuske su tom prilikom naglasile značaj globalne saradnje u cilju pružanja obrazovanja svim ljudima na planeti.

2017072622495781124474548Web

Rijana se u Parizu sastala i s predsjednikom Makronom nakon što je pjevačica pozvala francuskog lidera putem Twittera da njegova zemlja doprinese njenom obrazovnom fondu namijenjenom zemljama u razvoju.

"Upravo sam imala nevjerovatan sastanak s predsjednikom i prvom damom", rekla je Rijana novinarima ispred Jelisejske palate.

2017072622495781124474546Web

Inače, Rijana je ambasadorka Globalnog partnerstva za obrazovanje.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.