DPS:  Medojević i Knežević psihijatrijski slučajevi
DPS

DPS: Medojević i Knežević psihijatrijski slučajevi

Današnji nastup u Skupštini poslanika Demokratskog fronta, Nebojše Medojevića i Milana Kneževića, kada je taj politički savez još jednom prekinuo bojkot, nagovještava da bi "ovi politički klovnovi" mogli na tome temeljiti svoju predstojeću odbranu u sudskom procesu, saopštili su iz Demokratske partije socijalista.

Za to su, kako tvrde iz DPS-a, dali dosta elemenata.

"Milan Knežević je, poput seoskog đilkoša, od riječi do riječi ponovio laži zbog kojih je već jednom dobio politički šamar od predsjednika DPS-a, Mila Đukanovića na završnoj konvenciji te partije u Nikšiću, 11. oktobra prošle godine. Malom političaru i sitnom šićardžiji, ali krupnom lažovu, ni ovog puta se nema što reći za njegovo trabunjanje, osim ponoviti – sjedi đe si, ni za đe si nijesi", navodi se u saopštenju DPS-a.

Ta partija je Nebojšu Medojevića nazvala osvjedočenim političkim lažovom i cirkuzantom koji je danas ponovio u parlamentu jednu od svojih loše uvježbanih uloga "dobro obaviještenog agenta".

"Čitav niz laži koje je izgovorio tokom današnjeg skupštinskog zasjedanja jasno prikazuju ne samo političko, već i ljudsko i moralno posrnuće čovjeka koji u panici pokušava da se spasi od sopstvene odgovornosti pred crnogorskim institucijama i, prije svega, građanima", su iz DPS-a.

Bilo bi, kako dodaju, zaista komično demantovati čovjeka "kojem očigledno treba druga vrsta pomoći od političke, jer je već odavno prispio u fazu kada sam počinje da vjeruje u svoje maštarije i predstavlja ih kao činjenice".

"Medojevićev davnašnji san o naznakama nekog raskola u DPS-u, kao i obično kod slučajeva poput njega, ne samo da se ne pretvara u realnost, već prerasta u suštu suprotnost od njegovih želja i maštarija", kazali su iz te partije.

Iz DPS navode kako je Medojević radnicima Kombinata aluminijuma 2008. godine proročki saopštio da "KAP od ponedjeljka neće raditi".

"Ili kada je tvrdio, kako dodaju, iz godine u godinu tvrdio da će država Crna Gora maltene sjutra bankrot. Eto takva mu je svaka istina, pa i ovo sve od slova do slova što je danas izgovorio u Skupštini, bez da se zacrveni makar sam pred sobom. Uostalom, ko još vjeruje ljudima koji su planirali krvoproliće u Crnoj Gori, bave se zelenašenjem, švercom deviza i iz dana u dan potvrđuju da nijesu ništa drugo osim krupni politički lažovi", zaključili su iz DPS-a.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.