DPS:  Paktirate sa izdajnicima Crne Gore
Boris Muratović

DPS: Paktirate sa izdajnicima Crne Gore

Ne nalazeći inventivniji način i bolju taktiku da skrene pažnju na sebe i podsjeti građane da ipak postoji, rukovodstvo SDP-a se koristi svojom ustaljenom taktikom privlačenja pažnje, neargumentovanim kritikovanjem najjačeg političkog subjekta u Crnoj Gori, Demokratske partije socijalista, kazao je Boris Muratović, član Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić.

Oni koji se deklarativno zaklinju u Crnu Goru i zloupotrebljavaju patriotizam, kad god im se ukaže prilika kaže Muratović, u kontinuitetu, već više od pet godina pokušavaju da destabilizuju ovu državu na sve moguće načine.

"Najprije su to pokušali tako što su rastjerivali investitore i na taj način direktno spriječili zapošljavanje hiljada građana Crne Gore, pa zatim sa opozicijom (iako su bili dio vlasti) izglasavali neustavne zakone koji su bili direktan udar na budžet, a sve pod nemoralnom parolom – što gore Crnoj Gori, to bolje SDP-u", kaže on.

Kada su im se izjalovili pokušaji da Crnu Goru finansijski unište promijenili su taktiku, i naglašava da su se udružili sa onima za koje su i oni sami u ne tako dalekoj prošlosti tvrdili da im je jedini cilj da Crna Gora nestane kao država.

"Da li su oni sa kojima SDP paktira preko noći od izdajnika postali spasioci naše države ili sredstvo za ostvarenje cilja – dobiti bar mrvice vlasti, makar i na ovaj nečastan način. Ni populistička demagogija, ni histerični napadi na DPS, ni novi politički savezi, ne mogu ih pomjeriti sa mjesta na kome se već duže vrijeme nalaze – sa daleke političke margine na kojoj su trenutno u ulozi „šegrta“ Demokratskog fronta", kazao je Muratović.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.