Pjevačica nakon nastupa primljena u bolnicu
Ana Kokić

Pjevačica nakon nastupa primljena u bolnicu

Ana Kokić je posljednjih mjeseci preopterećena obavezama. Nastupa skoro svaki dan, a otkako je krenula ljetnja sezona u Crnoj Gori, Ana skoro da nema ni dan odmora.

Jedna je od najtraženijih domaćih pjevačica, što nju raduje, ali sve je uzelo danak u subotu uveče nakon što je Kokićeva nastupila u Sutomoru. Pjevačica je održala spektakularan nastup, ali joj je pred kraj bilo loše.

"Ana je publiku digla na noge već pri prvim taktovima. Pjevala je cijelu noć, a svi su đuskali uz njene pjesme. Atmosfera je bila fenomenalna, ali joj je pred kraj pozlilo. U jednom momentu više nije mogla da stoji na nogama, pa su joj momci iz benda nekoliko puta pomogli da niko ne bi primijetio. Kada je završila nastup, sišla je s bine i istog momenta joj je pozlilo. Pozvali su Hitnu pomoć i Ana je ubrzo primljena u bolnicu, gdje su joj dali infuziju" priča izvor Blica koji je bio na licu mjesta.

Ana je primila koktel vitamina koji ju je povratio i nakon nekoliko sati osjetila se bolje.

"Ispoštovala je savjete ljekara da pije dosta vode i da se ne zamara. Stres koji je proteklih nedjelja doživjela zbog preopterećenja sada je uzeo danak i ljekari su je savjetovali da se odmori. To je i primijenila odmah po izlasku iz bolnice" kaže dalje izvor.

Naime, Ana je pozvala supruga Nikolu Rađena i rekla mu da je sve u redu i da se ne stresira. Paparaco Blica uslikao ju je u nedjelju preko dana na plaži, gdje se odmarala. Ana je čitav dan provela leškareći, pila je samo vodu i cijeđene sokove, a alkohol nije ni okusila. Nakon toga, odmah je otputovala u Vrnjačku Banju kod Nikole, gdje on drži vaterpolo kamp za djecu.

"Ana je održala radionicu sa mališanima na temu uspjeha i koliko je fizička spremnost bitna u svakom poslu. Djeca su se najviše interesovala za njeno učešće u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato", a ona im je strpljivo objašnjavala kako teku pripreme pred svaki nastup. Ovo je bila idealna prilika i da se malo druži s djecom, ali i s Nikolom, budući da su u posljednje vrijeme zbog poslovnih obaveza često razdvojeni", završava priču izvor.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.