Tri žene silovale sveštenika: Samo smo se igrale(VIDEO)
Ilustracija

Tri žene silovale sveštenika: Samo smo se igrale(VIDEO)

Tri žene u Zimbabveu su optužene da su grupno silovale sveštenika koji je došao u njihovu kuću kako bi zatijevao da mu vrate novac koji mu duguju.

One su ga zgrabile i vezale za krevet, a zatim silovale. One su na sudu porekle da su to uradile. Oštećeni je bio pastor u crkvi u Kaudraj parku.

On je došao u kuću da traži novac koj mu duguju ali su mu čim je ušao unutra one skinule pantalone i počele da ga napastvuju. Zatim su ga vezale za krevet i skinule golog, a jedna od njih donijela kondome i silovala.

One su porekle silovanje, i tvrde da su se samo igrale sa njim. Po riječima jedne od žena u pitanju je bila i osveta jer je često upadao u kupatila dok su se kupale, i tvrdio da nije uzbuđen onim što vidi.

Ranije ovog mjeseca učitelj iz Zimbabvea je tvrdio da su ga tri žene dva silovale  dana, ali veza između dva slučaja ne postoji.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.