Demokrate: Nama je narod gazda i zato hoćemo da čujemo problem svakog kraja i građanina
Foto: Demokrate

Demokrate: Nama je narod gazda i zato hoćemo da čujemo problem svakog kraja i građanina

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, generalni sekretar Demokrata Boris Bogdanović, zajedno sa rukovodstvom pljevaljskih Demokrata i mladim aktivistima Demokratske Crne Gore obilaze pljevaljska domaćinstva i kroz razgovor se upoznaju sa problemima stanovnika koji im otežavaju svakodnevni život, saopšteno je iz ove partije.

"Predsjednik Demokrata je obišao selo Varine i u razgovoru sa mještanima tog sela, osim pravaca razvoja ovog kraja, bilo je riječi i o gorućim problemima, a posebno o problemu vodosnabdijevanja, koji otežava funkcionisanje gazdinstava. A s obzirom na to da put koji vodi od kuća do glavne saobraćajnice nije dovršen, iako je dopremljen materijal uoči prošlih izbora, postoje ozbiljne prepreke za obavljanje poljoprivrednih aktivnosti i pristup bogatim resursima ovog kraja. Na lažnim i iznevjerenim obećanjima se ne može graditi bolja budućnost niti se stvarati uslovi za razvoj kosaničkog kraja", saopštile su Demokrate.

Dodaju da u ovom kraju postoje idealni uslovi za razvoj stočarstva, ali većeg pomaka ne može biti bez podrške organa na lokalnom i državnom nivou u čijoj je nadležnosti briga i podsticaj stočarstva.

"Demokratama je narod gazda i zato hoćemo da čujemo problem svakog kraja i svakog građanina. Demokratska je samo ona politika koja se oblikuje u zavisnosti od potreba naroda. Nećemo praviti pauzu sve dok svakog kriminalca ne izvrnemo iz opštinske fotelje", zaključeno je u saopštenju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.