Tri najvažnije ljubavne lekcije koje žene prekasno nauče
Ilustracija

Tri najvažnije ljubavne lekcije koje žene prekasno nauče

Kako biste prestali da donosite loše odluke i pravite greške koje vas koštaju, pročitajte sledeće lekcije...

1. Nikada nemojte reći "da, ako zapravo nešto ne želite 

Mnoge žene iz potrebe da se približe partneru i učine boljima, pristaju na stvari koje ih ne ispunjavaju i ne čine srećnima. Zapamtite da kompromis nije rješenje, a umjesto toga opustite se i budite autentični i svoji. Na taj način će vaš partner videti vašu pravu ličnost, a samo tako može da pronađete sreću. 

2. Ne možete promijeniti muškarca 

Sve do trenutka kada ne bude on osjetio želju za promjenom, ne postoji tako jaka ljubav koja bi mogla da ga natjera da se mijenja. Koliko god pričali i trudili se da nešto promijenite, njegova želja za promjenom mora da dođe iznutra. 

3. Ljubomora i posesivnost nemaju veze sa ljubavlju 

Ljubomora u granicama normale je sasvim normalna stvar u vezi. Ipak, ako vas muškarac svakodnevno kontroliše, prati vaše korake i komunikaciju, to je znak da je njegova ljubomora prešla u posesivnost.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.