Gradonačelnik  zbog Barselone pojeo pacova (Video)

Čovjek od riječi

Gradonačelnik zbog Barselone pojeo pacova (Video)

Kada je Serhi Roberto poveo divlje slavlje na "Kamp Nou" jedan čovjek je znao šta će ručati... Svakako da je u pitanju bila utakmica sezon, ali i najnevjerovatniji mogući rasplet.

Kada je Serhi Roberto postigao šesti gol i Barselona poslije 0:4 u prvom meču eliminisala PSŽ, gradonačelnik Mont De Marsana je znao šta će imati na meniju.

On je naime rekao da će pojesti pacova ako Barselona izbaci klub za koji navija.

Jasno, odlagao je opkladu, ali na kraju je bio čovjek od riječi. Pred velikim brojem znatiželjnika, on je uz dres Barselone da ga podsjeća i maramu PSŽ pojeo pripremljenog pacova.

Šarl Dajo je na kraju čak rekao da nije bilo strašno i da ima ukus zeca.

Sportske.net

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.