U saobraćajnoj nesreći poginula jedna osoba, četiri povrijeđene
ilustracija

Uviđaj u toku

U saobraćajnoj nesreći poginula jedna osoba, četiri povrijeđene

Jedna osoba je poginula, a četiri su teško povrijeđene oko 14 h u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš u blizini Jagodine.

Agenciji Beta je u jagodinskoj policiji rečeno je da je na licu mjesta poginula žena, dok su tri muškarca i jedna žena prevezeni u bolnicu u Jagodini.

Uviđaj policije je u toku, a kako je rečeno u jagodinskoj policiiji u saobraćajnoj nesreći učestvovalo je jedno vozilo u kojem je bila petočlana porodica, koji su državljani Turske. 

Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo pošto je vozilo sletelo s puta.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.