Suđenje za državni udar: Stanković opet odbio zahtjev za izuzeće Katnića
Ivica Stanković

Suđenje za državni udar: Stanković opet odbio zahtjev za izuzeće Katnića

Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković donio je Rješenje kojim se opet odbija, kao neosnovan, Zahtjev za izuzeće Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića u postupku koji se vodi zbog krivičnih djela - stvaranje kriminalne organizacije i terorizam u pokušaju, objavljeno je danas na sajtu VDT-a.

"Na zasijedanju prije početka glavnog pretresa pred Višim sudom u Podgorici, 20.07.2017.godine, Zahtjev za izuzeće podnio je branilac jednog od okrivljenih u predmetu koji se vodi po optužnici Specijalnog državnog tužilaštva. Protiv ovog Rješenja nije dozvoljena posebna žalba", navodi se u saopštenju VDT.

Suđenje liderima Demokratskog fronta i grupi ruskih i srpskih državljana za navodni pokušaj državnog udara na dan izbora 16. oktobra prošle godine nastavlja se u septembru.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.