Jovetić donio pobjedu protiv Liona (Video)

Jovetić donio pobjedu protiv Liona (Video)

Crnogorski napadač Stevan Jovetić je u prijateljskom duelu sa Olimpikom iz Liona na revijalnom Interkontinentalnom kupu šampiona postigao jedini gol u pobjedi Nerazura od 1:0 u Nankingu.

Jovetić, koji je na teren kročio u drugom poluvremenu, prvo je ukrao loptu na 30 metara od protivničkog gola, proslijedio je Žoao Mariju, a borbeni Portugalac je izdržao čvrst duel sa znatno korpulentnijim Muktarom Dijakabija i vratio je u srce kaznenog prostora. Jovetić je bio na mjestu, podmetnuo nogu i šefu Lučanu Spaletiju dao temu za razmišljanje.

Jer utisak je da bi Jovetić, posebno imajući u vidu da bi u klupsku kasu unio skromnih 13.000.000 eura, trebalo da bude posljednji na transfer listi. Toliko je dobar. I bio je svaki put kad je dobijao šansu.

Sa druge strane, toliko je Interov odnos prema njemu bio loš da eventualna igračeva odluka da ostane u Milanu djeluje nezamislivo.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.