Poznati finalisti City Games-a koji će se takmičiti 27. jula
City Games

Herceg Novi

Poznati finalisti City Games-a koji će se takmičiti 27. jula

Nakon polufinala u Tivtu i Kotoru, poznate su sve ekipe koje će se 27. jula takmičiti u sklopu City Games-a na Škveru: Herceg Novi će predstavljati Triatlonci, Jadran Škver i Casa Igalo, iz Tivta dolaze Galioti i Šotokuci, a iz Kotora Kotorske fuzije.

Najbolji među njima postaće ovogodišnji  prvak Crne Gore i predstavljati našu zemlju na međunarodnom polufinalu u Beogradu krajem augusta.  Međunarodno finale na rasporedu je 2. septembra u Biogradu Na Moru.

03

Takmičenje u Herceg Novom finansiraju Opština Herceg Novi i Turistička organizacija opštine Herceg Novi, u saradnji sa agencijom „Adria events“.

''U želji da obogatimo ponudu grada ove sezone građanima i turistima Herceg Novog sa zadovoljstvom poklanjamo ovaj spektakl na vodi'', izjavila je Vesna Samardžić, sekretarka za društvene djelatnosti i sport. 

01

City Games je dobro poznata manifestacija koja povezuje gradove i države, promovišući razvoj prijateljstva i bavljenje sportom kroz zabavne igre u kojima uživaju sve generacije.

Herceg Novi do sad je bio veoma uspješan u ovom takmičenju i u zadnje dvije godine dao nacionalnog i međunarodnog prvaka.

''Pozivamo sve da dođu na Škver 27. jula i podrže svoje favorite u borbi za trofej. Početak je zakazan u 19:30 sati, a ulaz je besplatan'', navodi se u saopštenju City Games-a..

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.