Kraljevo: Požar na svadbenom veselju, svatovi spasavali automobile(VIDEO)
Foto: Screenshot

Kraljevo: Požar na svadbenom veselju, svatovi spasavali automobile(VIDEO)

U dijelu Spomen-parka u Kraljevu u subotu predveče izbio je požar koji je zaprijetio da zahvati automobile parkirane ispred obližnjeg restorana.

"Blic" piše da se u tom trenutku u restoranu odvijalo svadbeno veselje.

"Vatrogasci su stigli bukvalno za minut i spriječili njeno širenje. Ja sam htio da sjednem u automobil i pobjegnem, jer sam mislio da će sve da se zapali. Ali, vatrogasci su munjevito reagovali i zaustavili vatru", kaže jedan od gostiju.

Načelnik Odeljenja za vanredne situacije Radoica Kočović rekao je za “Blic” da je brzom intervencijom pripadnika vatrogasno-spasilačke jedinice zaustavljeno dalje širenje vatre. 

Požar je ugašen nakon četrdesetak minuta. 

"Pretpostavlja se da je jedan od uzročnika požara visoka temparatura vazduha, a ne isključuje se mogućnost i ljudskog nemara. Svakodnevno imamo ovakve intervencije, i pored toga što konstantno apelujemo građane da ne pale na otvorenom", kaže Kočović.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.