Mama joj važi za jednu od najljepših a ona je ljepša i od mame
Foto: Instagram/Screenshot

Svi obožavaju njihove fotografije

Mama joj važi za jednu od najljepših a ona je ljepša i od mame

Ona na Instagramu redovno objavljuje porodične fotografije, a njena ćerkica Arina (3) bi već mogla da pomuti slavu nezvanično najljepše djevojčice na svijetu, Ruskinje Anastasije Knjazeve.

Elena Lena Perminova je žena po čijem životu bi mogao da se snimi film. Poznati ruski model je žena Aleksandra Lebedeva, medijskog magnata, filantropa i multimilionera.

 

Објава коју дели Lena Perminova (@lenaperminova) дана

Dok je živjela u rodnom Sibiru i imala samo 16 godina, zaljubila se u znatno starijeg muškarca.

Lena je završila prodajući ekstazi po klubovima Novosibirska.

Ubrzo je uhapšena, ali je pristala da sarađuje sa policijom. Čak i kada je glavni diler otkriven, ona je završila na optuženičkoj klupi.

Zakon koji je taj apsurd omogućavao pokušavao je da sruši bivši KGB agent Aleksandar Lebedev. U strahu za svoju ćerku, Lenin otac se javio Lebedevu i molio ga za pomoć.

 

Објава коју дели Lena Perminova (@lenaperminova) дана

On je uspio da izdejstvuje uslovnu slobodu. Ostalo je istorija, piše Telegraf.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.