Prvu noć Thunder festa pratilo više hiljada ljudi

Prvu noć Thunder festa pratilo više hiljada ljudi

Sastav THCF i reperi Marčelo i Edo Maajka nastupili su prve noći na Thunder festu u Beranama.

Nastupe zvijezda Thunder Festa u Beranama prve večeri pratilo je više hiljada posjetilaca, saopštili su organizatori.  

"Uvertiru za nastup vodećih regionalnih hip hop zvijezda napravio je Sale L iz sastava THCF koji je svojim DJ setom zagrijao atmosferu. Nakon njega na scenu je pred hiljadama ljubitelja dobrih žurki nastupio poznati beogradski muzičar Marčelo sa svojim bendom. On je izvodio svoje regionalne megahitove „Otkucaji“, „Pegla“...što je publika, koju su činili mahom mladi, sa oduševljenjem prihvatila. Pravo iz Zagreba, gdje trenutno živi, u Berane je na Thunder Fest stigao jedan od najboljih regionalnih rep muzičara Edo Maajka. On je tandrfestovce na aerodromu podigao na noge eksplozivnim repertoarom koji su činili hitovi poput „No sikiriki“, „Bomba“, „Prikaze“... Najpoznatija hip hop familija u regionu, sastav THCF, je kao jedan od hedlajnera pokazao sinoć koliko mogu da naprave dobar i kvalitetan šou. Nastupivši poslednji oni su doveli već uzavrelu atmoferu na beranskom aerdromu do vrhunca svojim čuvenim pjesmama „Idem za Kanadu“, „Ne brini“, „Igraj i pobijedi“ i drugim. Publika je od početka od kraja njihovog nastupa bila na nogama horski isprativši svaku stvar", saopštili su organizatori.

DJI0767

Večeras na festivalu nastupa zvijezda elektronske scene

Na Thunder festu večeras nastupaju njemačka muzička DJ zvijeda Tomcraft, zatim duo Zap Me Strobe i banjalučki producnet Nebs Jack, a atmosferu će zagrijati i DJ Popsy.

"On će nastupiti na aerodromu poslije ponoći. Pubilka će imati priliku da uživa u putovanju kroz muzički set koji čine haus, tehno, elektro i dens stopljeni u jedinstveni, energični nastup Tomcrafta. Najbolji EDM duo u regionu Zap me strobe donijeće večeras u Berane svjetski zvuk, a prije njih će nastupiti najpoznatiji banjalučki DJ i producent Nebs Jack. Zgrijavanje pred nastup zvijezda regionalne i svjetske elektronske scene napraviće DJ Popsy, jedan od najboljih lokalnih DJ-eva. Uz besplatan ulaz za obje večeri festivala, na beranskom aerdromu su postavljeni otvoreni šankovi sa pristupačnim cijenama hrane i pića", saopštili su organizatori.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.