ONI su najplaćeniji turski glumački par
Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal

ONI su najplaćeniji turski glumački par

Poznati turski supružnici Kenan Imirzalioglu i Sinem Kobal postali su najplaćeniji glumački par u svijetu bosforskih sapunica.

Čim počnu sa snimanjem novih serija za predstojeću TV sezonu, mjesečna zarada popularnog dvojca iznosiće oko 145.000 eura.

Najveći dio ovog malog bogatstva obezbijediće Kenan, koji će dobijati basnoslovni honorar od 30.000 eura (120.000 mjesečno) po epizodi za novu kostimiranu melodramu o Mehmedu Drugom Osvajaču.

Nedjeljna plata njegove ljepše polovine iznosiće 6.500 eura za ulogu u nadolazećoj sapunici, iliti 25.000 eura na mjesečnom nivou.

1649603

I dok producenti serije o čuvenom osmanlijskom sultanu veruju da će joj Imirzaliogluova slava na svim meridijanima doneti veliku gledanost, zbog čega su za njega, uostalom, izdvojili tako papreni honorar, u turskim tabloidima ovih dana može se pročitati kako Kenan nije pravi izbor za rolu Mehmeda Drugog Osvajača.

Kao glavni razlog navode se godine junaka melodrama “Ezel” i “Karadaji”, koji je duplo stariji od Mehmeda kad je 1453. osvojio Carigrad, a čime će se serija dobrim dijelom baviti. Da bi na vrijeme stali na put zlim jezicima, producenti su poručili kako se ta drastična razlika u godinama neće primijetiti na malom ekranu.

Kenan ulaže u građevinu

Poznato je da Kenan glumom stečeni novac ulaže u privatni biznis, te da gradi hotele po Istanbulu i turskim ljetovalištima.

Nedavno se u medijima pojavila informacija da će nastaviti da investira u Marmaris, gdje je pazario dva velika zemljišna posjeda na kojima planira da izgradi stambene zgrade.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.