Evo zbog čega je jul najbolji mjesec za seks
Ilustracija

Evo zbog čega je jul najbolji mjesec za seks

Statistika kaže da se najviše beba rađa u septembru, ali to ne znači da parovi najčešće vode ljubav u hladnim zimskim danima.

Naprotiv, najbolji mjesec za seks je upravo jul.

Tako je barem pokazalo onlajn istraživanje proizvođača seksi igračaka sprovedeno na uzorku od 2000 ispitanika. Skoro svaki četvrti ispitanik otkrio je da najviše seksa ima upravo u julu. Ali, ne brinite, ako se nijeste proslavili u julu, ide avgust, mjesec u kom 22 odsto ispitanika, najčešće gužva postelju.

Nije riječ samo o suncu, već i o odmoru. Dvije trećine parova otkriva da češće vode ljubav kad otputuju nego kad su kod kuće. Čak 64 odsto parova kaže da na odmoru uvijek „padne“ seks, što nije ništa neobično jer su daleko od obaveza, posla, pritiska i stresa koji je, poznato je, ubica libida broj jedan.

Svaki peti par kaže da ne samo da češće vodi ljubav, nego da su ljeti spremniji da isprobaju nove stvari, na primjer, seks na plaži, u parku ili na drugim, egzotičnim lokacijama.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.