Na plaži vrijeba jezivi crv koji napada otrovnim metalnim zubima (VIDEO)

Oprez

Na plaži vrijeba jezivi crv koji napada otrovnim metalnim zubima (VIDEO)

Kojot Piterson koji na YouTube kanalu "Brave Wilderness" pravi reportaže o neobičnim životinjama je u jednom od najnovijiH snimaka "ugostio" krvoločnog crva

Krvoločni crv je opasan predator koji vrijeba u mulju na plažama i koji se širom svijeta koristi kao mamac za ribe. Međutim, način na koji ovaj crv ubija svoj plijen je, blago rečeno, odvratan.

,Otrov ovog crva je umjerene jačine na ljude i ne može da bude smrtonosan, ali je zato fatalan za manje životinje kojima se hrani.

Krvoločni crv ima zube poput kandži koji se sastoje od minerala baziranog na bakru, zbog čega su izuzetno čvrsti,ili kako ih neki nazivaju - metalni. Međutim, najjezivija stvar je ta što se zubi nalaze u crvu i on ih izbacuje iz usta pomoću posebnog produžetka kojim ubada žrtvu. Taj produžetak izlazi iz njegove glave.

Pitersona je u snimku crv ubo svojim zubima, ali bol nije bio pretjerano bolan, bolnije je bilo gledati kako se crv transformiše kada se sprema da napadne svoj plijen.

Pogledajte video:

Telegraf

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.