Spremite novčanike: Set ležaljki i suncobaran na Miločeru 120 eura

Spremite novčanike: Set ležaljki i suncobaran na Miločeru 120 eura

Ako ste odlučili da ovo ljeto provedete na Miločeru, spremite novčanike. Samo jedan dan na poznatoj crnogorskoj plaži mogao bi da vas košta koliko i polovina aranžmana u nekom drugom djelu crnogorskog primorja.

Oni koji požele da se osunčaju na plaži koja je bivše odmaralište srpske dinastije Karađorđević, to zadovoljstvo moraće da plate 120 eura. I to samo na Kraljevoj plaži, dok na Kraljičinu plažu, koja se nalazi odmah pored, čak ni oni koji su spremni da izdvoje tako veliku sumu novca neće mogu da uđu.

fZmktkqTURBXy9mOTQ2ZTU2Y2FhOWY5M2U0YjdlMWQxNGYwN2FiZWU0ZC5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Kraljičina plaža, koja je ime dobila po kraljici Mariji Karađorđević, već godinama je zatvorena za javnost, a u njenim čarima mogu da uživaju samo gosti luksuznog hotela "Vila Miločer", kojim od 2007. zajedno sa Svetim Stefanom upravlja konzorcijum "Aman Resort".

Blic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.