Spajser podnio ostavku u Bijeloj kući
Šon Spajser

Neslaganje sa Trampom

Spajser podnio ostavku u Bijeloj kući

Američki predsjednik Donald Tramp imenovao je danas novog direktora za komunikacije u Bijeloj kući, nakon čega je portparol Bijele kuće Šon Spajser podnio ostavku zbog neslaganja s Trampovim izborom, prenijeli su danas mediji u SAD.

Tramp je izabrao pedesettrogodišnjeg Entonija Skaramučija za direktora za komunikacije, naveli su izvori bliski okruženju američkog predsjednika. Mediji su prenijeli da je novi direktor viđen danas u Bijeloj kući.

Za sada ništa nije zvanično potvrđeno.

Skaramuči bi trebalo da zamijeni Majkla Dabkija koji je podnio ostavku 18. maja, javlja Beta.

Spajser je od tada vršio i tu funkciju do novog imenovanja.

Mediji su naveli da je Spajser podnio ostavku zbog "dubokog neslaganja" s Trampovim izborom.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.